Eker | Medya | Haberler | 2016’NIN SON FABRİKA ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI., 39 yıldır tüketicilerini tazelik ve kalite buluşturan Eker Süt Ürünleri, büyük Eker ailesinin ayrılmaz parçalarından olan plasiyer, yüklemeci ve sipariş elemanlarının gelişimlerini sağlaması , çalıştığı firmayı ve diğer birimleri tanıması amacıyla Mustafakemalpaşa fabrikada iki günlük bir eğitim verildi.

Eker’in 24 farklı lokasyonundan gelen çalışanlar birinci gün; Eker’in tarihçesi, ürünler, marka stratejileri, pazarın durumu, rakipler, şirket politikaları, satış stratejileri, üretim süreçleri anlatılırken kalite, üretim planlama ,lojistik, iş sağlığı ve güvenliği , insan kaynakları ve iletişim eğitimi verildi. Mustafakemalpaşa fabrika gezisi de yapılarak çalışanların Eker ürünlerinin hangi hassasiyette üretildiklerini gördüler. İkinci gün ise; satış becerileri, sipariş, depo ve yüklemede güvenlik kuralları eğitimi verildi. İki günün eğitimin sonunda donanımlarını geliştiren Eker çalışanları bölgelerine gitmeleri için yolcu edildi.

 , Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
2016’NIN SON FABRİKA ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI.
Eker çalışanları büyük Eker ailesinin ayrılmaz bir parçası olarak daha verimli olabilmeleri için bir dizi eğitimden geçti.
2016-11-08
39 yıldır tüketicilerini tazelik ve kalite buluşturan Eker Süt Ürünleri, büyük Eker ailesinin ayrılmaz parçalarından olan plasiyer, yüklemeci ve sipariş elemanlarının gelişimlerini sağlaması , çalıştığı firmayı ve diğer birimleri tanıması amacıyla Mustafakemalpaşa fabrikada iki günlük bir eğitim verildi.

Eker’in 24 farklı lokasyonundan gelen çalışanlar birinci gün; Eker’in tarihçesi, ürünler, marka stratejileri, pazarın durumu, rakipler, şirket politikaları, satış stratejileri, üretim süreçleri anlatılırken kalite, üretim planlama ,lojistik, iş sağlığı ve güvenliği , insan kaynakları ve iletişim eğitimi verildi. Mustafakemalpaşa fabrika gezisi de yapılarak çalışanların Eker ürünlerinin hangi hassasiyette üretildiklerini gördüler. İkinci gün ise; satış becerileri, sipariş, depo ve yüklemede güvenlik kuralları eğitimi verildi. İki günün eğitimin sonunda donanımlarını geliştiren Eker çalışanları bölgelerine gitmeleri için yolcu edildi.