Eker | Medya | Haberler | Eker, bu yıl dördüncü kez Wyndham Gran Levent’te gerçekleştirilen Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldı., Eker, Türkiye'de gastronominin gelişimine katkı sağlamak, Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak, dünya gastronomisini Türk gastronomisiyle buluşturarak bir sinerji yaratmak, Türkiye'nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer alması amacıyla dünyaca tanımış birçok şefi bir araya getiren IV. Gastromasa Konferansına katıldı. Bursa’da pideli köfte, Konya’da etli ekmek, İzmir’de kumru yenir yanında Eker ayran içilir felsefesiyle yola çıkan Eker, 42 yıldır Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin yanına lezzet ortağı oluyor. Türk ve Dünya gastronomisinin önemli isimlerinin yanı sıra horeca kanalından da katılımcılarının olduğu Gastromasa Konferansı aralarında ziyaretçiler Eker standına da uğrayarak Eker ürünlerinin tadına baktılar. Gaziantep ve Adana gibi önemli mutfağa sahip olan illerimizin yemeklerininde olduğu fuaye alanında ziyaretçiler bu yemeklerin yanında Eker ayran içtiler., Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
EKER, BU YIL DÖRDÜNCÜ KEZ WYNDHAM GRAN LEVENT’TE GERÇEKLEŞTİRİLEN ULUSLARARASI GASTROMASA GASTRONOMİ KONFERANSI’NA KATILDI.
2018-12-17
Eker, Türkiye'de gastronominin gelişimine katkı sağlamak, Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak, dünya gastronomisini Türk gastronomisiyle buluşturarak bir sinerji yaratmak, Türkiye'nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer alması amacıyla dünyaca tanımış birçok şefi bir araya getiren IV. Gastromasa Konferansına katıldı. Bursa’da pideli köfte, Konya’da etli ekmek, İzmir’de kumru yenir yanında Eker ayran içilir felsefesiyle yola çıkan Eker, 42 yıldır Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin yanına lezzet ortağı oluyor. Türk ve Dünya gastronomisinin önemli isimlerinin yanı sıra horeca kanalından da katılımcılarının olduğu Gastromasa Konferansı aralarında ziyaretçiler Eker standına da uğrayarak Eker ürünlerinin tadına baktılar. Gaziantep ve Adana gibi önemli mutfağa sahip olan illerimizin yemeklerininde olduğu fuaye alanında ziyaretçiler bu yemeklerin yanında Eker ayran içtiler.