Eker | Medya | Haberler | ORYANTASYON EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.  , Eker çalışanlarını büyük Eker ailesinin ayrılmaz bir parçası olarak daha verimli olabilmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için hazırlanan eğitim çalışmalarında bu yılın ilk eğitimi verildi. 

 

Eker İnsan Kaynakları Departmanı’nın düzenlediği bir organizasyonla, büyük Eker ailesinin ayrılmaz parçalarından olan; satış yöneticisi, plasiyer, yüklemeci ve sipariş elemanlarının gelişimlerinin sağlaması, birbirleriyle kaynaşmaları, çalıştıkları firmayı ve diğer birimleri tanımaları amacıyla Mustafakemalpaşa fabrikada iki günlük bir eğitim verildi.

 

Eker’in 29 farklı lokasyonundan gelen 29 kişilik gruba birinci gün; Eker’in tarihçesi, ürünler, marka stratejileri, pazarın durumu, rakipler, şirket politikaları, satış stratejileri, üretim süreçleri anlatılırken kalite, üretim, planlama, lojistik, iş sağlığı ve güvenliği, insan kaynakları ve iletişim eğitimi verildi. Mustafakemalpaşa fabrika gezisi ile çalışanların Eker ürünlerinin hangi hassasiyetle üretildiğini görmeleri sağlandı. İkinci gün ise; satış becerileri, sipariş, depo ve yüklemede güvenlik kuralları eğitimi verildi. İki günlük program Tavacı Refik’te yenen akşam yemeği ile son buldu.

 

İki ayda bir düzenli olarak yapılacak bu eğitim programıyla tüm Eker çalışanlarının oryantasyonunun tamamlanması hedefleniyor.

 

 , Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
ORYANTASYON EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.  
2018-07-19
Eker çalışanlarını büyük Eker ailesinin ayrılmaz bir parçası olarak daha verimli olabilmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için hazırlanan eğitim çalışmalarında bu yılın ilk eğitimi verildi. 

 

Eker İnsan Kaynakları Departmanı’nın düzenlediği bir organizasyonla, büyük Eker ailesinin ayrılmaz parçalarından olan; satış yöneticisi, plasiyer, yüklemeci ve sipariş elemanlarının gelişimlerinin sağlaması, birbirleriyle kaynaşmaları, çalıştıkları firmayı ve diğer birimleri tanımaları amacıyla Mustafakemalpaşa fabrikada iki günlük bir eğitim verildi.

 

Eker’in 29 farklı lokasyonundan gelen 29 kişilik gruba birinci gün; Eker’in tarihçesi, ürünler, marka stratejileri, pazarın durumu, rakipler, şirket politikaları, satış stratejileri, üretim süreçleri anlatılırken kalite, üretim, planlama, lojistik, iş sağlığı ve güvenliği, insan kaynakları ve iletişim eğitimi verildi. Mustafakemalpaşa fabrika gezisi ile çalışanların Eker ürünlerinin hangi hassasiyetle üretildiğini görmeleri sağlandı. İkinci gün ise; satış becerileri, sipariş, depo ve yüklemede güvenlik kuralları eğitimi verildi. İki günlük program Tavacı Refik’te yenen akşam yemeği ile son buldu.

 

İki ayda bir düzenli olarak yapılacak bu eğitim programıyla tüm Eker çalışanlarının oryantasyonunun tamamlanması hedefleniyor.